Typemachine

Een nieuw jaar is begonnen. 365 nieuwe dagen om mee te doen wat je wil. Bij deze alvast m’n beste wensen. 2012 was een uitstekend jaar. Ik heb zo’n vermoeden dat 2013 nog beter zal worden. Om mezelf te verplichten eens wat meer persoonlijke blogs te schrijven wil ik Simon Pritchard’s idee van 30 Days of Me kopiëren. Dertig dagen lang iedere dag iets meer van jezelf bloot geven.

Over mezelf

 1. Een recente foto van jezelf en 15 interessante weetjes
 2. Waar komt de naam van dit blog vandaan?
 3. Een foto van jezelf en jouw vrienden
 4. Een gewoonte die je liever niet had
 5. Een foto van een plek die je bezocht hebt
 6. Favoriete superheld en waarom
 7. Een foto van iemand/iets dat de grootste impact op je had
 8. Korte-termijndoelen deze maand en waarom
 9. Iets van de voorbije dagen waar je trots op bent
 10. Welke muziek beluister je wanneer je vrolijk, droevig, verveeld, hyper en gek bent?
 11. Een andere foto van jou en je vrienden
 12. Waarom ben je jouw blog gestart?
 13. Een brief aan iemand die je onlangs kwetste.
 14. Een foto van jezelf en jouw familie
 15. Speel willekeurig muziek en noteer de 10 laatste nummers
 16. Een foto van jezelf
 17. Met wie wil je een dag van leven wisselen en waarom?
 18. Plannen, dromen en doelen in m’n leven
 19. Mijn bijnaam en hoe ik die kreeg
 20. Beschrijving van de persoon met wie ik mijn toekomst wil opbouwen
 21. Een foto die me blij maakt
 22. Wat maakt mij anders dan anderen?
 23. Iets waar ik sterk naar verlang
 24. Een brief aan m’n ouders
 25. Wat zit er in m’n tas?
 26. Wat denk ik van m’n vrienden?
 27. Een foto van mezelf vorig jaar en nu
 28. Wat ik de voorbije maand bijleerde
 29. M’n favoriete muzieknummer
 30. Waarom ging ik deze uitdaging aan?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Ik doe mee! Aangezien het de komende maanden enorm druk gaat zijn, kan ik alle hulp om het bloggen gemakkelijk te maken gebruiken. En een lijstje afwerken lijkt me net iets makkelijker dan zelf dingen te verzinnen. Maar ik kan me wel es schromelijk vergissen! :-)

  Succes en ik lees met plezier het vervolg.

  Kurt

  1. Wat fijn om te lezen dat je meedoet. :) Ik begin er aan op 1 maart. Januari was al begonnen, en februari is te kort. De 31ste dag zal ik waarschijnlijk nog een samenvatting brengen. Groot voordeel is dat je eigenlijk ook al enkele berichten op voorhand kan schrijven.

  1. Je kan ook altijd enkele van de voor jou meest interessante vragen nemen en daar wat mee doen. Zelf had ik vooral invalshoeken nodig van dingen die ik nog niet belicht had. De topics op zich komen soms wat onnozel over. Maar eens je er begint over na te denken dan komen er toch dingen boven die je niet verwacht had. Als je zelf nog betere vragen weet, dan mag je die altijd delen. :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *