Base Attack featuring Jay Delano

Een eenvoudige opdracht met een erg uiteenlopend resultaat. De eerste nummers zijn afkomstig van een leuk mixtape die ik kreeg per post. Tussendoor luisterde ik naar mijn eigen Spotify playlist voor optimisten. Ik ontdekte nog een nieuw nummer van Van Morrison (schaam op mij dat het zo lang duurde). Nieuwe cd van Ed Sheeran zitten luisteren. En vanavond was ik wat aan het rondneuzen naar nummers over Antwerpen, wat je vanzelf brengt bij Wannes Van de Velde.

  1. Elbow – Mirrorball
  2. Prince – Under the Cherry Moon
  3. Queen – Don’t Stop Me Now
  4. Joe Dassin – Les Champs-Elysées
  5. Jimmy Soul – If You Wanna Be Happy
  6. Ozark Henry – Indian Summer
  7. The Beach Boys – Good Vibrations
  8. Van Morrison – T.B. Sheets
  9. Ed Sheeran – You Need Me, I Don’t Need Your
  10. Wannes Van de Velde – Ik wil deze nacht in de straten verdwalen

Jarenlang al verzamel ik mijn luisterstatistieken op Last.fm, wat zo’n overzicht opstellen vrij eenvoudig maakt.

Morgen deel zestien in deze reeks 30 dagen over mezelf: #16. Een foto van jezelf.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *