Doorheen de jaren is mijn relatie met m’n familie meermaals gewijzigd. Tijdens de studentenjaren was ik nog op zoek naar mezelf. Daarom nam ik meer afstand dat waarschijnlijk nodig was. Het maakte me wellicht niet tot de zoon die ik had moeten zijn. De voorbije jaren sloeg de balans weer om in de andere richting en kan ik veel beter appreciëren wie ze zijn en wat ze voor me deden. Om de paar weken rij ik nog eens naar Limburg, of brengen zij een blitzbezoek aan Antwerpen.

Maarten Vogels en Stijn Vogels
M’n broer Maarten en mezelf, in de weerspiegeling van een 1958 Monza Lister Jaguar.
Mama en papa in de voetgangerstunnel
Met vader en moeder in de voetgangerstunnel onderweg naar Linkeroever.
Bompa is 85 jaar
De hele familie Vogels bij elkaar voor bompa zijn 85ste verjaardag.

Morgen deel vijftien in deze reeks 30 dagen over mezelf: #15. Speel willekeurig muziek en noteer de 10 laatste nummers.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *