Druppels drash racen diagonaal langs het treinraam. Als ijsreuzen van welleer drommen pendelaars kalm doch vastberaden richting uitgang. De lucht is hoogzwanger van een nieuwe plensbui. Rennen tussen ondiepe plassen. Achtergrondruis van auto’s over natte kasseien. Kssssch… Toch nog een spat op die schoen.

Sleutel op de voordeur. Paraplu uitschudden en een plek geven in de gang. Trap omhoog. Droog. Gepruttel. Een verse kop koffie, stuk overgebleven petit beurre taart van broer’s verjaardag, en Gold van Gabriel Rios. Warme zomerzon doorbreekt een laatste verloren wolk. Ik zijg neer op de sofa en geniet.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Prachtig!!, 👍, andere woorden heb ik er óók voor, maar dan gaat deze reactie wél erg lang duren, ben ik bang . “Een stukje uit het leven gegrepen, die hoe ze door jou zijn neergezet, werkelijk héérlijk levenslievend “

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *