Drup­pels drash racen diag­o­naal langs het trein­raam. Als ijs­reuzen van welleer drom­men pen­de­laars kalm doch vast­ber­aden richt­ing uit­gang. De lucht is hoogzwanger van een nieuwe plens­bui. Ren­nen tussen ondiepe plassen. Achter­gron­druis van auto’s over nat­te kas­seien. Kssss­ch… Toch nog een spat op die schoen.

Sleu­tel op de voordeur. Para­plu uitschud­den en een plek geven in de gang. Trap omhoog. Droog. Geprut­tel. Een verse kop koffie, stuk overge­bleven petit beurre taart van broer’s ver­jaardag, en Gold van Gabriel Rios. Warme zomer­zon door­breekt een laat­ste ver­loren wolk. Ik zijg neer op de sofa en geni­et.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Prachtig!!, 👍, andere woor­den heb ik er óók voor, maar dan gaat deze reac­tie wél erg lang duren, ben ik bang . “Een stuk­je uit het lev­en gegrepen, die hoe ze door jou zijn neergezet, werke­lijk héér­lijk lev­enslievend ”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *