Blootsvoets door het gras wandelen

Muziek, dat is echt afhankelijk van het moment en mijn goesting. Andersom kan de juiste tune ook mijn humeur beïnvloeden. Ik bepaal de eigen soundtrack van mijn leven. ’s Ochtends wat Motown geeft me meteen zin om aan de dag te beginnen. Wil een spring in my step, dan leg ik de party tunes op. Maar doorheen de dag luister ik gewoon naar wat singer-songwriter muziek. Een fijne stem met enkel gitaar of piano. Meer moet dat niet zijn.

Dankzij Last.fm kan ik zien welke nummers ik het meest speelde. Het jaar is nog maar halverwege, maar de voorbije zes maanden waren alvast erg duidelijk.

De voorbije maand speel ik nogal vaak dit nummer van Matt Simons.

Morgen het dertigste en laatste deel in deze reeks 30 dagen over mezelf: #30: Waarom ging ik deze uitdaging aan?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *