Dag 28: Wat ik de voorbije maand bijleerde

Je eigen weg volgen

Of waarom niet ineens het hele voorbije jaar samenvatten?

Moeilijk om één enkele les eruit te pikken. Dus dan maar een lijstje.

De afgelopen maande nam ik bewust meer vrijheid om eerlijker te zijn tegenover mezelf.

Voorheen durfde ik mezelf al eens wijsmaken dat het beter was om gevoelens te verbergen en op te potten.

Nu durf ik me veel beter uitspreken met mijn eigen geluk en ongeluk.

Ik heb voor mezelf uitgemaakt waar ik  energie in wil steken, en waarin niet meer.

Dat bracht met ertoe om radicaal afstand te nemen van negatieve dingen in m’n leven, bijvoorbeeld adieu televisie.

Morgen deel negenentwintig in deze reeks 30 dagen over mezelf: #29: M’n favoriete muzieknummer.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *