Eenendertig. Een nietszeggend getal. Het aantal keren dat ik mee lifte rond de zon. Zegt dat ook iets over mij?

  • Ik ben dertien jaar meerderjarig,
  • heb al zeven jaar m’n diploma,
  • en iets minder lang mijn rijbewijs.

Dit zegt evenmin iets over wie ik ben…

Een getal is maar een getal, en niet meer dan dat. Biologisch gezien liggen m’n jeugdjaren achter me. Ik sta al enkele stappen voorbij het deurgat van de volwassenheid. Ik ken mezelf vrij grondig, sta stevig in mijn schoenen, weet waar ik heen wil.

Mijn gevoel zegt dat het leven me toelacht. We zien wel waar het me heen voeren zal. Iets zegt me dat het wel in orde komt.

Stijn in Sint-Vincentius

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *