Het relaas van de oneindige rommel die ik dagelijks meesleur werd al eens eerder gedaan. Het leek me interessanter te kijken wat er allemaal in mijn ‘reiskoffer’ zit. Toevallig zit ik net in Rome, en staat er hier zo’n reistas klaar. Een tijdje geleden liet Stephanie van Decathlon me een Newfeel Backenger testen. Da’s een schoudertas die je, dankzij een extra strap aan de onderkant, ook als rugzak gebruiken kan. Best wel slim gezien. En ook handig wanneer je een hele dag rondloopt.

Newfeel Backenger

Ik ben niet het type dat met zo’n trolley door een luchthaven host. Veel meenemen was dus geen optie. De inhoud van zo’n tas is natuurlijk beperkt. Ik geloof dat er in deze maximum 5 liter past. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig.

Naast de kleren die ik droeg gingen ook deze spullen mee op reis:

  • Tricolore en azure shirts
  • Donkere en lichte short
  • Voldoende ondergoed
  • Clip met geld, paspoort, Bancontact en verzekeringskaartje
  • Deo-stick
  • Anti-allergie medicatie
  • Zonnebril
  • Grondig versleten sleffers die ik vlug had gefixt met superlijm

Wat zit er in mijn tas?

Volgens de weegschaal aan de check-in zat er 3 kg. in m’n tas. In m’n broekzakken zat nog wat klein prul: telefoon, oorstoppen voor in het vliegtuig, oortjes voor muziek, stadsplan van Rome. Douchegerief koop je ter plekke. Dat geraakt toch niet voorbij de controle op de luchthaven. Uiteindelijk bleek ik nog steeds te veel spullen bij te hebben. Slechts één short is ruim voldoende. Dat weten we dan weer voor de volgende keer.

Morgen deel zesentwintig in deze reeks 30 dagen over mezelf: #26: Wat denk ik van m’n vrienden?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *