13 mei 2021

Aardling

Mijn Mondiale Mening

Dag 18: Plannen, dromen en doelen in m’n leven

Zeilboot richting zonsondergang

Zeilboot richting zonsondergangGeen idee hoe ik hier precies aan moet beginnen, dus dan maken we maar wat lijstjes.

Plannen

  • Professioneel ben ik bezig met een project dat eind dit jaar pas klaar is. Dat vereist een hele strakke planning. En eens we klaar zijn begint pas het echte werk. Ik sta dan ook te popelen om écht te beginnen.
  • Dit jaar geen concrete reisplannen. Maar ik verwelkom het toeval. Serendipity. Op de reislijst in mijn hoofd staan: Rome (dit weekend), Wenen (liefst zolang de stad nog zomers groen is), iets ontspannend en daarna iets stimulerend.

Dromen

  • Dat staat vast: België achter me laten en de wereld omzwerven. Ik wil letterlijk en figuurlijk mijn grenzen verleggen. Niet in kleine beetjes maar met grote sprongen.

Doelen:

  • Anderen gelukkig maken. Ergens zie ik mezelf nog eindigen bij activisme of in de politiek. Zolang ik mezelf maar niet wegcijfer, want dat is een gekend probleem.
  • Zelf gelukkig zijn. Kan dat een doel zijn? Ik denk het wel. Door de aaneenschakeling van vele kleine dingen voelt het nu al alsof ik constant op een wolk leef.

Morgen deel negentien in deze reeks 30 dagen over mezelf: #19: Mijn bijnaam en hoe ik die kreeg.