Hier geen Spiderman, Batman of Wolverine. Het enige superhelden t-shirt dat in mijn kleerkast ligt is eentje van Superman. Clark Kent, de schuchtere reporter die eigenlijk een groot geheim te verbergen heeft.

Leuk shirt, maar enkel omdat er een “S” op staat. Want Clark Kent is toch maar een steriele kerel. Hij komt onmenselijk over en dat is ie natuurlijk ook. Geen ochtendhumeur, geen slechte gewoonten. Misschien wel bewonderenswaardig maar niet realistisch.

Super Ironman
Super Ironman

Geef mij dan toch maar Robert Downey Jr. in de rol van bad boy Tony Stark en diens alter ego Iron Man. In die laatste film kan hij zichzelf goed relativeren. Zo zie ik het graag. Af en toe wat zelfspot is gezond.

No, I’m the Batman!

Morgen deel zeven in deze reeks 30 dagen over mezelf: #7. Een foto van iemand/iets dat de grootste impact op je had.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *