Bij deze vraag stel ik me een uitzicht voor. In gedacht­en verken ik mijn herin­ner­in­gen. Er zijn veel meer plekken van beteke­nis dan ik ooit foto’s nam. Wat was echt een mem­o­ra­bele reis? Die onvoorziene road­trip naar Bor­deaux is een leuk ver­haal. Maar toen wer­den vooral wazige foto’s genomen met de weg­w­er­p­cam­era die we onder­weg kocht­en.

De korte reis naar Zuid-Afri­ka was anders ook mooi. Van bovenop de Tafel­berg had je een machtig uitzicht over Kaap­stad. Maar wan­neer ik nu door dat album blad­er, hou ik eigen­lijk nog het meest van die eerste avond toen we met een taxi het hotel uit glipten.

Na twintig uur reizen in twee vliegers, een hele dag Kaap­stad verken­nen en nog veel en lekker eten daar­bovenop, was zo’n moment van ontspan­ning echt welkom. Niks beter dan even met je voeten in het Afrikaanse water van de Atlantis­che Oceaan te staan.

Kaapstad

Zow­el Klo­dia als ik genoten te hard van de onder­gaande zon zodat we geen aan­dacht had­den voor fotografie, en nog veel min­der om te let­ten op de aan­rol­lende gol­ven die ons enkele tellen lat­er hele­maal door­week­ten. Good times.

Mor­gen deel zes in deze reeks 30 dagen over mezelf: #6. Favori­ete super­held en waarom.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *