Bij deze vraag stel ik me een uitzicht voor. In gedachten verken ik mijn herinneringen. Er zijn veel meer plekken van betekenis dan ik ooit foto’s nam. Wat was echt een memorabele reis? Die onvoorziene roadtrip naar Bordeaux is een leuk verhaal. Maar toen werden vooral wazige foto’s genomen met de wegwerpcamera die we onderweg kochten.

De korte reis naar Zuid-Afrika was anders ook mooi. Van bovenop de Tafelberg had je een machtig uitzicht over Kaapstad. Maar wanneer ik nu door dat album blader, hou ik eigenlijk nog het meest van die eerste avond toen we met een taxi het hotel uit glipten.

Na twintig uur reizen in twee vliegers, een hele dag Kaapstad verkennen en nog veel en lekker eten daarbovenop, was zo’n moment van ontspanning echt welkom. Niks beter dan even met je voeten in het Afrikaanse water van de Atlantische Oceaan te staan.

Kaapstad

Zowel Klodia als ik genoten te hard van de ondergaande zon zodat we geen aandacht hadden voor fotografie, en nog veel minder om te letten op de aanrollende golven die ons enkele tellen later helemaal doorweekten. Good times.

Morgen deel zes in deze reeks 30 dagen over mezelf: #6. Favoriete superheld en waarom.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *