Toppunt van deze maand juni is werken aan m’n gezondheid. Mijn conditie en keuken zijn in orde. Maar een oud probleem is opnieuw opgedoken, en daar wil ik zo snel mogelijk van af. Het is niet iets waar je gemakkelijk over praat. De meeste jonge mannen hebben waarschijnlijk nog nooit een uroloog van dichtbij gezien. (FYI: tot nu toe ben ik alleen nog maar vrouwelijke artsen tegengekomen.)

De Denker van Rodin
‘De Denker’ van Auguste Rodin
Daarbuiten wil ik nog steeds een gezonde combinatie leven-werk bewaren. De dagelijkse pendeltocht is tegenwoordig al wat korter. Maar je verliest wel de ideale terrasjestijd. Die verloren tijd kan je dan weer opvangen door betere prioriteiten te stellen: samen koken en tegelijk bijkletsen, televisie volledig verbannen door de stekker te verstoppen, je telefoonnummer online zetten en meteen “Ja!” zeggen tegen elk geschift idee.

Als derde doel is er nog de voorbereiding van die citytrip naar Rome, de eeuwige stad aan de Tiber. Hoe zie ik zo’n voorbereiding?

  • De dagen voordien naar het weer kijken. Twee hoopjes kleren klaarleggen, voor goed of slecht weer.
  • Italiaanse muziek spelen om me de juiste tongval eigen te maken.
  • Foto’s op Flickr afschuimen op zoek naar leuke plekken waar ik zelf ook wil zijn.

Het is al de achtste van deze maand. De vertrekdatum kruipt snel genoeg dichterbij!

Morgen deel negen in deze reeks 30 dagen over mezelf: #9. Iets van de voorbije dagen waar je trots op bent.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *