Sp(r)ookverdieping

Mysterious 8th floorEr gebeuren rare dingen in ons kotgebouw van slechts zeven etages. En het is niet de eerste keer dat van die rare dingen voorvallen. Het verschijnen van een hele nieuwe verdieping heb ik echter nog niet meegemaakt. De lift gaat normaalgezien niet hoger dan het zevende. Volgens mij wonen daarboven de elfjes en kabouters die de boel hier draaiende houden. ‘k Zal straks eens een bezoekje gaan brengen. De vraag is: wat breng je zoal mee op een soiree met fantasiefiguren als gezelschap? Drinken die ook jenever of misschien liever iets sterkers?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hé? Waar ben ik?

    (En moet je dan geen alternatief verhaaltje in m’n geheugen achterlaten? Iets in de aard van: u hebt te lang op café gezeten, te diep in het glas gekeken, en bent op de stoep in slaap gevallen.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *