Nog acht dagen tot de proclamatie, en dan ken ik de punten van mijn thesis.

(12u59) Daarnet ging ik even naar buiten om de postbus leeg te maken. Tussen een hele stapel rekeningen, foldertjes, verkiezingsbrol van de N-VA en de streekkrant zat ook een enveloppe met het herkenbare logo van de Universiteit Gent. Te dun om een puntenbrief te bevatten, maar de spanning was er niet minder op.

ThesisbluesProf. Dr. F. Mortier, decaan, en de leden van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, hebben de eer U uit te nodigen op de plechtige proclamatie van de nieuw gediplomeerde studenten van de Faculteit Letteren en Wijsbegeerte op zaterdag 23 september 2006 om 15.00 uur in de Aula, Volderstraat 9, 9000 Gent. De proclamatie wordt gevolgd door een receptie in het Peristilium, U aangeboden door de Faculteit.

Een pak van mijn hart, echt waar. En nu feesten solliciteren!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Je kan vandaag anders ook je scriptieverslag gaan inkijken. Dan weet je door de codering ook of je geslaagd bent voorr je thesis…

    Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *