Doodlijn, tris

DeadlineHet gaat een nachtje doordoen worden, en hoe ik zo’n databank ineen moet steken is nog steeds niet duidelijk. Hopelijk morgen deze ochtend meer duidelijkheid. Waarschijnlijk ga ik nog bezig zijn tot zonsopgang en verder. Maar het is allemaal wel voor de goede zaak.. ergens toch..

Update: Databank is klaar en ziet er goed uit. Nu hopen dat de promotor en commissarissen dat ook inzien. Voor de rest nog een beetje typen en morgenochtend naar de ‘drukker’ stappen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.