Nostalgie

Nostalgie naar Universiteit GentHet nieuwe academiejaar aan de Gentse universiteit is al enkele dagen bezig. Toch ben ik naar nog geen enkele les geweest. Je thesis van thuis is schrijven is best goed mogelijk, maar ik ze mis het toch, die lessen. Elke dag wel wat nieuws leren, opdrachten krijgen, mensen leren kennen, …

Laten we ook het kotleven niet vergeten. Via via krijg ik te horen hoe het er aan toe gaat, daar in Gent. Naar het schijnt woont er al iemand anders op mijn kamertje. Dat het je na al die jaren niet los laat zal wel normaal zijn zeker?

Ik moet dringend nog eens de trein naar ginder nemen, niet alleen om me (eindelijk eens) in te schrijven en boeken van de bibliotheek af te halen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *