16 mei 2021

Aardling

Mijn Mondiale Mening

Thesis, pagina XVII

Thesisblues

ThesisbluesSinds vanmorgen kwart na negen ben ik, onder lichte dwang van, dan toch eindelijk begonnen met het op papier zetten van mijn thesis. Mentaal zit alles reeds prima in elkaar maar daar heeft natuurlijk niemand wat aan. Na het laatste examen zat ‘het plan’ eventjes in een dipje, maar de eindbalans van deze week zou ik toch al lichtelijk positief durven noemen. De fundering lag al een tijdje en nu ben ik eindelijk beginnen metsen.

Vandaag is 3 juli, wat wil zeggen dat er net geen maand meer over is om op 2 augustus ten laatste klaar te zijn. Het moet klaar zijn. Zeventien pagina’s op één dag is natuurlijk niet slecht, maar een voorwoord, dankwoord en inleiding zijn natuurlijk niet zo moeilijk. Hoe het verder gaat zal nog wel volgen.