ThesisbluesSinds vanmorgen kwart na negen ben ik, onder lichte dwang van, dan toch eindelijk begonnen met het op papier zetten van mijn thesis. Mentaal zit alles reeds prima in elkaar maar daar heeft natuurlijk niemand wat aan. Na het laatste examen zat ‘het plan’ eventjes in een dipje, maar de eindbalans van deze week zou ik toch al lichtelijk positief durven noemen. De fundering lag al een tijdje en nu ben ik eindelijk beginnen metsen.

Vandaag is 3 juli, wat wil zeggen dat er net geen maand meer over is om op 2 augustus ten laatste klaar te zijn. Het moet klaar zijn. Zeventien pagina’s op één dag is natuurlijk niet slecht, maar een voorwoord, dankwoord en inleiding zijn natuurlijk niet zo moeilijk. Hoe het verder gaat zal nog wel volgen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.