New Blogger layoutOngeveer een half uurtje geleden kwam ik er, met dank aan ons aller Pierre Vis, achter dat Blogger naarstig heeft zitten werken aan een update.

Geweldig nieuws is dat, zeker wanneer ik zie wat allemaal te wachten staat. Het lijkt wel de avond voor Kerstmis, zo ongeduldig ben ik.

Spijtig genoeg moet de overgrote meerderheid van de blogger-gebruikers nog een tijdje wachten op deze béta, want momenteel is het vernieuwde systeem enkel nog invite only.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.