Gentaj labori

Gentse Feesten 2015Een heerlijk onweder boven Gent. De overburen sluiten vlug hun raam. Mensen haasten zich over straat terwijl anderen onder luifels proberen te schuilen. Mijn raam blijft open, nog geen druppel nog geen spatje op de ruit. Ik stel me voor dat bezoekers van de Gentse Feesten een korte plensbui als afkoeling wel kunnen appreciëren.

Zelf heb ik geen plannen om de jaarlijks terugkerende feesten in de Gentse binnenstad mee te maken. Een thesis zorgt ervoor dat ik heel wat van de medebloggers niet tegen het lijf zal lopen. Dan zo nu en dan maar eens de berichtgeving volgen..

Over die thesis gesproken: ik was nu van plan om een weekje in Oost-Vlaanderen rond te hangen om indien nodig nog enkele boeken bijeen te sprokkelen, maar blijkbaar zijn de deuren van de universiteit op slot. Ik dacht dat alleen het personeel van Stad Gent (zoals deze bibliothecaresse bibliotheekassistente) vrijaf kreeg?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.