13 mei 2021

Aardling

Mijn Mondiale Mening

Terug naar Gent

Citadelpark

Citadelpark

Het is ondertussen alweer enkele weken geleden sinds ik met de auto tot in Oost-Vlaanderen reed. Donderdag verwachten ze me opnieuw, dan moet ik me gaan inschrijven voor de examens. Dat wil zeggen: anderhalf uur in de auto of twee uur treinen. Toch spijtig dat die inschrijving niet digitaal kan, het zou me ontzettend veel tijd besparen.

Lief zou graag meegaan. Dat zie ik wel zitten want dan kunnen we er nog een gezellige dag van maken. Beetje wandelen door de stad, wat vroegere kotgenootjes visiteren, onze ‘oude plekjes’ terug opzoeken… Ik mis het wel, dat kotleven. Dat je studententijd de mooiste periode in je leven is geloof ik iedere dag meer en meer.

De fotocamera zal overmorgen ook wel meegaan. Onlangs nog zat ik te rommelen in de fotoverzameling en minstens vijftig procent van het materiaal werd in Gent getrokken. Hoog tijd om de pareltjes er eens uit te filteren en naar de drukker te brengen. De foto linksboven is er zo eentje, genomen op 12 oktober jongstleden. Op dat moment liep ik blijkbaar tamelijk snel door het Citadelpark, vandaar die strepen. Het past wel vind ik, ook als bureaubladachtergrond.