Citadelpark

Het is ondertussen alweer enkele weken geleden sinds ik met de auto tot in Oost-Vlaanderen reed. Donderdag verwachten ze me opnieuw, dan moet ik me gaan inschrijven voor de examens. Dat wil zeggen: anderhalf uur in de auto of twee uur treinen. Toch spijtig dat die inschrijving niet digitaal kan, het zou me ontzettend veel tijd besparen.

Lief zou graag meegaan. Dat zie ik wel zitten want dan kunnen we er nog een gezellige dag van maken. Beetje wandelen door de stad, wat vroegere kotgenootjes visiteren, onze ‘oude plekjes’ terug opzoeken… Ik mis het wel, dat kotleven. Dat je studententijd de mooiste periode in je leven is geloof ik iedere dag meer en meer.

De fotocamera zal overmorgen ook wel meegaan. Onlangs nog zat ik te rommelen in de fotoverzameling en minstens vijftig procent van het materiaal werd in Gent getrokken. Hoog tijd om de pareltjes er eens uit te filteren en naar de drukker te brengen. De foto linksboven is er zo eentje, genomen op 12 oktober jongstleden. Op dat moment liep ik blijkbaar tamelijk snel door het Citadelpark, vandaar die strepen. Het past wel vind ik, ook als bureaubladachtergrond.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. je hebt meer dan een punt dat het digitaal inschrijven voor examens een stuk makkelijker zou gaan !! voor mij is het geen grote moeite, maar voor mensen zoals in jouw situatie is het idd geen pretje, hopelijk heb je niet te veel file onderweg naar Gent !! de geschiedenisstudenten moeten zich nogal vroeg inschrijven, dus ik vrees dat je nog veel vroeger in de duistere ochtend zal moeten vertrekken vanuit het verre Limburg.
    trouwens, je schoot die foto op de verjaardag van mijn zus én mama ;-), grappig…
    groetjes !

    1. Onveilig was het niet op zo’n koude winterdag (en ik zat nog in de ‘veilige’ hoek), maar de bus was te laat dus moest ik van de Blandijn naar het station in 10 minuten. Da’s wel effe rennen dan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *