Citadelpark

Het is onder­tussen alweer enkele weken gele­den sinds ik met de auto tot in Oost-Vlaan­deren reed. Don­derdag verwacht­en ze me opnieuw, dan moet ik me gaan inschri­jven voor de exa­m­ens. Dat wil zeggen: ander­half uur in de auto of twee uur treinen. Toch spi­jtig dat die inschri­jv­ing niet dig­i­taal kan, het zou me ontzettend veel tijd besparen.

Lief zou graag mee­gaan. Dat zie ik wel zit­ten want dan kun­nen we er nog een gezel­lige dag van mak­en. Beet­je wan­de­len door de stad, wat vroegere kotgenoot­jes vis­iteren, onze ‘oude plek­jes’ terug opzoeken… Ik mis het wel, dat kotleven. Dat je stu­den­ten­ti­jd de mooiste peri­ode in je lev­en is geloof ik iedere dag meer en meer.

De foto­cam­era zal over­mor­gen ook wel mee­gaan. Onlangs nog zat ik te rom­me­len in de fotoverza­mel­ing en min­stens vijftig pro­cent van het mate­ri­aal werd in Gent getrokken. Hoog tijd om de par­elt­jes er eens uit te fil­teren en naar de drukker te bren­gen. De foto links­boven is er zo een­t­je, genomen op 12 okto­ber jongs­tle­den. Op dat moment liep ik blijk­baar tamelijk snel door het Citadel­park, van­daar die strepen. Het past wel vind ik, ook als bureaubladachter­grond.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. je hebt meer dan een punt dat het dig­i­taal inschri­jven voor exa­m­ens een stuk makke­lijk­er zou gaan !! voor mij is het geen grote moeite, maar voor mensen zoals in jouw sit­u­atie is het idd geen pret­je, hopelijk heb je niet te veel file onder­weg naar Gent !! de geschiedenis­stu­den­ten moeten zich nogal vroeg inschri­jven, dus ik vrees dat je nog veel vroeger in de duis­tere ocht­end zal moeten vertrekken vanu­it het verre Lim­burg.
    trouwens, je schoot die foto op de ver­jaardag van mijn zus én mama ;-), grap­pig…
    groet­jes !

    1. Onveilig was het niet op zo’n koude win­ter­dag (en ik zat nog in de ‘veilige’ hoek), maar de bus was te laat dus moest ik van de Bland­i­jn naar het sta­tion in 10 minuten. Da’s wel effe ren­nen dan.

  2. Ferme foto, ik dacht zek­er dat ie gefo­to­sjopt was.
    De strepen mak­en die foto wel heftig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *