Die Weihnachtsmarkt in Aachen

Weihnachtsmarkt in AachenExit de Sint en daar is zijn iets dikkere opvolger al. Sommige elementen uit de kerstperiode zoals die klimmende kerstman zijn ronduit belachelijk, maar er zijn gelukkig ook gezelliger kanten aan. Dit weekend zaten we hier net over de grens, in Aken, Duitsland. Met de E314 ben je er zo.

Het was er berekoud. Echt zo’n dag om niet zonder sjaal en handschoenen buiten te komen. Muts vergeten? Dan kochten we toch gauw een leuke nieuwe want de winkels zijn toch open. Lief Loes was er maar wat blij mee. :-)

Zo rond de intrede van het donker dwaalden we af richting kerstmarkt. De gezellige lichtjes wezen ons de weg. Met een open hemel werd het er niet warmer op, maar dat was niets wat een hete kop chocolademelk en een dubbeldikke pannenkoek niet konden oplossen. De vele lachende gezichten vertelden me dat niet alleen wij blij waren.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. hmmm…. kerstmarkt! Heerlijk!

    Alleen jammer dat ze hier in Vlaanderen meer uit jeneverkoten en platte commercie bestaan en platgelopen worden door jan en klein pierke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *