Die Weihnachtsmarkt in Aachen

Weihnachtsmarkt in AachenExit de Sint en daar is zijn iets dikkere opvol­ger al. Som­mige ele­menten uit de ker­st­pe­ri­ode zoals die klim­mende ker­st­man zijn ron­duit belache­lijk, maar er zijn gelukkig ook gezel­liger kan­ten aan. Dit week­end zat­en we hier net over de grens, in Aken, Duit­s­land. Met de E314 ben je er zo.

Het was er berek­oud. Echt zo’n dag om niet zon­der sjaal en hand­schoe­nen buiten te komen. Muts ver­geten? Dan kocht­en we toch gauw een leuke nieuwe want de winkels zijn toch open. Lief Loes was er maar wat blij mee. :-)

Zo rond de intrede van het donker dwaalden we af richt­ing ker­st­markt. De gezel­lige licht­jes wezen ons de weg. Met een open hemel werd het er niet warmer op, maar dat was niets wat een hete kop choco­lademelk en een dubbeldikke pan­nenkoek niet kon­den oplossen. De vele lachende gezicht­en vertelden me dat niet alleen wij blij waren.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. hmmm.… ker­st­markt! Heer­lijk!

    Alleen jam­mer dat ze hier in Vlaan­deren meer uit jen­ev­erkoten en plat­te com­mer­cie bestaan en plat­gelopen wor­den door jan en klein pierke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *