Wintersolden

Vanaf volgende week zondag beginnen de wintersolden in België. Uiteraard gaan we eerst nog met z’n allen: onze kerstcadeautjes kopen, inpakken, uitpakken, uitgebreid afscheid nemen van het Oudjaar en het Nieuwjaar verwelkomen.

Maar na die gezellige feestweek, dan is het tijd voor de winteruitverkoop!

Van 3 januari tot en met 31 januari 2010 kan je in zo goed als alle winkels artikels kopen aan een verlaagde prijs. Door de aangepaste openingsuren zullen sommige winkels ook langer open blijven.

Het begin van de solden is hét moment om mooie koopjes te doen met een fikse korting. Geen slecht idee dachten wij, in deze economisch mindere tijden waar je best op een verantwoorde manier met je geld omspringt.

Later dat jaar zijn er eveneens zomersolden: die lopen van 1 juli tot 31 juli 2010.

Foto: antwerpenR (CC BY 2.0)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *