Zomersolden

Binnen enkele weken starten de zomersolden in België. De zomerkoopjes duren van 1 juli tot 31 juli 2010. Samen met de zomervakantie zijn ook de solden in aantocht.

Van donderdag 1 juli tot en met zaterdag 31 juli verkopen bijna alle winkels artikels hun producten aan een verlaagde prijs. Dankzij flexibelere openingsuren blijven bepaalde winkels ook veel langer open. Zondag 4 juli is een koopzondag en zijn alle winkels open op zondag.

7 slimme tips voor de solden

  1. De dag voordat de koopjes officieel beginnen kan je alvast op verkenning gaan. Vraag het winkelpersoneel in kledingwinkels naar de beschikbare kleuren of gelijkaardige modellen.
  2. Ga je kledij kopen, draag dan iets comfortabele kleding, iets wat je snel aan en uit kan trekken. Zo ga je sneller kunnen passen, heb je minder stress en zal uiteindelijk ook de rij aan de pashokjes korter zijn.
  3. Draag comfortabele schoenen die snel uitgaan. Voor vrouwen zijn ballerina’s ideaal.
  4. Neem een eerlijke vriend(in) mee als ‘kapstok’. Met enkele vrienden of vriendinnen erbij zul je ook vlugger echte koopjes vinden.
  5. Zorg voor een grote tas waar je alles in kwijt kan, en toch snel je portefeuille kan terugvinden.
  6. Zeul geen overbodige accessoires mee. Jassen, paraplu en dergelijke meer laat je best thuis.
  7. De kortingen stijgen naarmate het einde van de solden in zicht komt. De voorraad zal ook afnemen, maar je kan toch nog superkoopjes doen.

Begin volgend jaar zijn er opnieuw de wintersolden 2011, van 3 januari tot 31 januari 2011.

Foto: antwerpenR

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

    1. Dude, relax, dit is een bericht van vorig jaar. Voor de zomersolden 2011 moet je misschien eerder eens op een ander gaan zoeken. Toch denk ik dat de bovenstaanden tips nog steeds relevant blijven, zelfs voor de solden van 2011.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *