Freya Van den BosscheNa Karel De Gucht een half jaar geleden neemt nu ook Freya Van Den Bossche onze vriendelijke noorderburen onder vuur. Onze Minister van Buitenlandse Zaken sprak toen nog van “stijfburgerlijkheid”, terwijl de 30-jarige Vice-Premier, Minister van Begroting en van Consumentenzaken het over “kleinburgerlijkheid” had.

Alhoewel Balkenende tot nu toe nog niet reageerde wegens “teveel werk met de Europese top in Brussel”, grijpt de redactie van Geenstijl zoiets wel aan voor een nieuwe oorlogsverklaring.

De rel duurde spijtig genoeg niet lang. Al gauw kwamen de verontschuldigingen. Nog geen dag later was de storm al voorbij (tenzij je natuurlijk Pieter De Crem heet). Spijtig, want zo’n frisse wind in de internationale betrekkingen kan al eens leuk zijn…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Het wordt hoog tijd voor wat serieuze politici. Alle respect voor Freya’s vlotte aanpak; maar politiek en diplomatie gaan nu eenmaal hand in hand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *