Sol

Sunshine en zonneschijnVol­gens Frank en Sabine (en ook een beet­je Eddy en Jill) zou de zon al enkele dagen schi­j­nen. Daar viel echter weinig van te merken, tot spi­jt van velen. Van­daag was het dan toch zover: de UV-index ging weer lekker de hoogte in. In de schuiv­en van de grenen kast op mijn kamer moest ik opnieuw op zoek naar een geschik­te zon­nebril. Niet om te gaan bru­inen hoor, maar ’s avonds is het wat lastig om met een laagstaande zon rond te rij­den.

Vanavond was het weer, net zoals gis­teren­voor- en namid­dag, een rijles van jew­el­ste. Spi­jtig genoeg voor­lop­ig heb ik nog steeds nie­mand aan- of omgere­den; ook nog geen snel­hei­dsovertredin­gen. Wel vier M‑wagens, één B‑wagen en een oude Ford tegengekomen die dacht­en dat zij zelf auteur waren van de weg­code. Nog wat meer van deze ‘posi­tieve’ ervarin­gen en dat vooro­ordeel wordt nog vaster.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.