Sol

Sunshine en zonneschijnVolgens Frank en Sabine (en ook een beetje Eddy en Jill) zou de zon al enkele dagen schijnen. Daar viel echter weinig van te merken, tot spijt van velen. Vandaag was het dan toch zover: de UV-index ging weer lekker de hoogte in. In de schuiven van de grenen kast op mijn kamer moest ik opnieuw op zoek naar een geschikte zonnebril. Niet om te gaan bruinen hoor, maar ’s avonds is het wat lastig om met een laagstaande zon rond te rijden.

Vanavond was het weer, net zoals gisterenvoor- en namiddag, een rijles van jewelste. Spijtig genoeg voorlopig heb ik nog steeds niemand aan- of omgereden; ook nog geen snelheidsovertredingen. Wel vier M-wagens, één B-wagen en een oude Ford tegengekomen die dachten dat zij zelf auteur waren van de wegcode. Nog wat meer van deze ‘positieve’ ervaringen en dat vooroordeel wordt nog vaster.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.