Sol

Sunshine en zonneschijnVolgens Frank en Sabine (en ook een beetje Eddy en Jill) zou de zon al enkele dagen schijnen. Daar viel echter weinig van te merken, tot spijt van velen. Vandaag was het dan toch zover: de UV-index ging weer lekker de hoogte in. In de schuiven van de grenen kast op mijn kamer moest ik opnieuw op zoek naar een geschikte zonnebril. Niet om te gaan bruinen hoor, maar ’s avonds is het wat lastig om met een laagstaande zon rond te rijden.

Vanavond was het weer, net zoals gisterenvoor- en namiddag, een rijles van jewelste. Spijtig genoeg voorlopig heb ik nog steeds niemand aan- of omgereden; ook nog geen snelheidsovertredingen. Wel vier M-wagens, één B-wagen en een oude Ford tegengekomen die dachten dat zij zelf auteur waren van de wegcode. Nog wat meer van deze ‘positieve’ ervaringen en dat vooroordeel wordt nog vaster.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.