Wanneer je uitgerust wakker wordt nog voor je wekker is gegaan. Buiten schijnt de zon en je krijgt een berg werk verzet. Om vijf voor negen lach je de wekker uit omdat ie nu pas begint.

De kabel van je oortjes komt meteen los en raakte niet nodeloos verstrikt in je broekzak.

Wanneer je met de fiets aankomt springen alle lichten op groen.1Check m’n fietsroutes van vanmorgen op RunKeeper.

De mensen zijn vriendelijk en je zegt tegen iedereen: “Goedemorgen!” De heren van de groendienst keken opgewekt terug en gingen aan de slag.

Je volgt je neus door vreemde straten en valt van de ene verrassing in de andere.

Een hert in het Nachtegalenpark
Een hert in het Nachtegalenpark

Iedere dag doe ik iets nieuws en leer ik bij. Tegen ieder goed idee roep ik luidkeels “Ja!” en grijp het met beide handen beet. Heerlijk.

Deze maand juli is alvast een van de beste ooit. Dankjewel iedereen, jullie weten wie jullie zijn.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

    1. Dat is het! Ik ga er niet bewust achter zoeken. Het komt gewoon vanzelf. En dat maakt het des te leuker. Mensen verwachten het niet, en je ziet in één seconde hun gezicht opfleuren. Heerlijk. :)

    1. Juli is voorlopig nog lang niet voorbij maar ik ga zeker m’n uiterste best doen om van augustus net zo’n fantastische maand te maken. Missie: die dromen realiteit maken!

  1. Heerlijk bericht om te lezen Stijn, ik kan me het zo inbeelden hoe je bent en anderen daarop reageren. Aanstekelijk! Ik ga ook zwaaien straks naar iedereen op de autostrade :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *