Sandisk Cruzer Micro 16 GB

Sandisk Cruzer Micro 16 GBVia Johan ben ik te weten gekomen dat bovenstaande USB-stick nu te koop is bij de Makro voor slechts 19 euro. Draagbare harde schijven zijn tegenwoordig al erg ‘in’, maar ik hou het toch nog bij zo’n Cruzer om mijn programma’s overal mee te nemen.

Sandisk zet standaard het U3-platform op al haar datasticks, maar daar ben ik de voorbije jaren toch vanaf gestapt. Veel software, maar te weinig en te trage updates. Dan toch liever Portable Apps.

Deze week toch eens langsgaan bij de Makro. Nog geïnteresseerden?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.