Opsporing verzocht

Afgelopen woensdag kreeg ik er nog een complimentje over, toen ik me ging herinschrijven aan de UGent. En vandaag, toen ik van de bus stapte, kon ik em niet meer vinden. Mijn mooie metalen vulpen die ik ooit nog van Loes cadeau kreeg is verloren gegaan. Ramp-o-ramp!

Lamy vulpen

Het gebeurde volgens mij op de bus van Herenthout naar het station van Herentals. Lijn 511 om precies te zijn. Naar het lokale kantoor van De Lijn heb ik al gebeld, maar daar nam niemand op. Morgen hopelijk meer geluk.

Het is nu niet mijn bedoeling om via dit weblog hulp in te schakelen of zo. Maar als het om een eerlijke vinder gaat, dan kan die hier misschien terrecht komen via een zoekmachine. Laat ik dus meteen nog vermelden dat het dus om een zilverkleurige Lamy gaat, een vulpen, met blauwe inkt.

En Google, doe nu maar uw werk!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *