Nieuwe spelling

WoordenboekDat er een vernieuwde spelling aan zat te komen was al langer bekend. Nu hoor ik tijdens het middagnieuws enkele voorbeelden van wat er gaat veranderen. Blijkbaar worden ‘middeleeuwen’ en ‘renaissance’ vanaf nu met een kleine letter geschreven.

Dadelijk maar eens m’n thesis pakken en die woorden eventjes aanpassen. Nu maar hopen dat promotor Jan P. ook op de hoogte van die veranderingen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Niet aan beginnen, anders blijf je je thesis ten eeuwigen dage aanpassen…

    De mijne ligt ondertussen (3 jaar later) ver weg zodat niet te vaak met gekrulde tenen naar m’n zinsconstructies en typfouten moet kijken.

  2. @Verca => Het is Firefox die deze leuke lettertjes vormt in in “naam” en “website” plaatst… Internet Explorer heeft deze ziekte niet.

  3. Ligt je thesis al klaar om afgegeven te worden?

    (ik zie die thesis zo niet zitten hé! :()

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *