Aan de deur

Getuigen van JehovaTwee kerels die wilden babbelen. Over geloof, God, en het einde van de wereld. Twee getuigen van Jehova. De linkse kerel met z’n leren jekker en geblondeerd haar zei niet zo veel, maar z’n rechtse kompaan met het snorretje deed precies al langer de ronde. Hij kon goed vertellen, maar er zaten toch wat flinke lacunes in z’n redeneringen.

Nou ja, ze waren in ieder geval vriendelijk en vooral niet opdringerig. Ik hou er niet van wanneer mensen kost wat wil hun ‘product’ aan je opdringen. Zij gelukkig ook niet. Na vijftien, twintig minuten waren ze klaar en gingen terug op pad, op zoek naar een andere straat en iemand die voor hen opendoet.

Terug naar wat ik eigenlijk van plan was: nog eens naar De Lijn te bellen voor mijn verloren pen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *