Week van de BibliotheekNamid­dag toch maar eens gaan kijken, want naar het schi­jnt kan je de komende week gratis mate­ri­aal uitle­nen. Voor een film of cd betaal je door­gaans al niet zoveel, maar gratis is toch nog alti­jd goed­kop­er.

Elisa zal het nu wel extra druk hebben zek­er?

15u35: Ik kom van de bib en bracht mee:

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Nu ik in Maas­tricht op kot zit besef ik wat voor een geluk wij hebben met de lage tarieven, hier is ’t “andere kak”. Afgelopen week­end ben ik dan ook mijn voor­raad cd’s gaan halen. Er waren zelfs muzikan­ten die de klanten ver­welkom­den. Driew­erf hoera voor de bib!

  2. El Tat­too del tigre, moet je ooit eens gaan bek­ijken, echt meer dan de moeite.
    En natu­urlijk “Bowl­ing for Columbine” een knap stuk­je van M.Moore. Alle­maal goede keuze’s, op Hel­mut na natu­urlijk. Maar ja ma mag ook iets hebben…

  3. Echt druk, en echt leuk, wordt het vol­gende zater­dag pas. Dan komen er ongeveer 30 echte schri­jvers hun waren aan­pri­jzen — want ja, u keert tevre­den terug van een bib­lio­theek, niet­waar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *