Week van de BibliotheekNamiddag toch maar eens gaan kijken, want naar het schijnt kan je de komende week gratis materiaal uitlenen. Voor een film of cd betaal je doorgaans al niet zoveel, maar gratis is toch nog altijd goedkoper.

Elisa zal het nu wel extra druk hebben zeker?

15u35: Ik kom van de bib en bracht mee:

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Nu ik in Maastricht op kot zit besef ik wat voor een geluk wij hebben met de lage tarieven, hier is ’t “andere kak”. Afgelopen weekend ben ik dan ook mijn voorraad cd’s gaan halen. Er waren zelfs muzikanten die de klanten verwelkomden. Driewerf hoera voor de bib!

  2. El Tattoo del tigre, moet je ooit eens gaan bekijken, echt meer dan de moeite.
    En natuurlijk “Bowling for Columbine” een knap stukje van M.Moore. Allemaal goede keuze’s, op Helmut na natuurlijk. Maar ja ma mag ook iets hebben…

  3. Echt druk, en echt leuk, wordt het volgende zaterdag pas. Dan komen er ongeveer 30 echte schrijvers hun waren aanprijzen – want ja, u keert tevreden terug van een bibliotheek, nietwaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *