American Hustle

Ja.
American Hustle beloofde een knaller te worden. Karakteracteurs in een seventies-setting. Een ingewikkeld verhaal rondom het Abscam-schandaal.

Ja.
De sterrencast deed urenlang zijn best om te boeien. Christian Bale als antiheld met diepgang. Bradley Cooper wist daar nog enkele niveau’s aan toe te voegen. Zowel Amy Adams als Jennifer Lawrence doorstaan moeiteloos de Bechdel-test.

Neen.
Deze nieuwste film van David O. Russell heb ik niet uitgekeken. Na een uur kon het verhaal me niet meer boeien en verkoos ik m’n tijd aan iets anders te besteden. Mijn advies: herbekijk liever Russell’s eerdere Silver Linings Playbook, of koop een ticket voor The Wolf of Wall Street.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *