Music For Life

Gisteren ging Music for Life van Stubru van start met de opening van het glazen huis in Antwerpen. Voor deze vijfde editie staat het glazen huis op de Groenplaats.

Terwijl Tomas De Soete, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn in hun glazen kot de ene super-plaat na de andere afspeelden werden de toeschouwers buiten goed bedolven onder de vallende sneeuw.

Glazen huis in Antwerpen (Groenplaats)
Het glazen huis op de Groenplaats in Antwerpen.

Wie kou had kon natuurlijk een van de MFL-sjaals kopen bij het ‘sjaalwijf’ Linde Merckpoel. Dit jaar gaan alle opbrengsten van deze inzamelactie door Studio Brussel en Rode Kruis-Vlaanderen naar het ondersteunen en helpen van AIDS-weeskinderen in Afrika.

M’n goede voornemen voor 2010 was het ondersteunen van UNICEF met alle opbrengsten uit dit blog. Dat is aardig gelukt. Toch kan ik vast nog ergens wat vinden om bij te dragen aan Music For Life. Via Tweet For Life of Twunch for Life bijvoorbeeld.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Hoi en proficiat vanuit Montcombroux -Auvergne -Frankrijk!
    Veel groeten aan jullie allemaal, proficiat en kussen voor Abele en Poperinge. Leen en Rik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *