Enthousiaste communicatorVanmorgen zat er in de nieuwsbrief van Vacature een test om te weten welk imago je hebt op het werk. Dat leek me nog wel interessant om eventjes te weten te komen. Men zegt wel eens: “Zelfkennis is het begin van alles wijsheid.” Bij deze.

Goede teamplayer, nogal verlegen of te ambitieus? Welk type collega ben jij? Ontdek wat voor een imago jij hebt op je werk met onze nieuwe test!

Blijkbaar een erg korte test van slechts 10 vragen. Bij de meeste vragen kon ik me wel terugvinden in een van de vier mogelijke meerkeuzeantwoord. Twee minuten later kreeg ik dit resultaat.

De enthousiaste communicator

Je inspireert en motiveert je omgeving met je oneindige positivisme en je brede waaier aan creatieve oplossingen. Overal ken je mensen en je krijgt veel van hen gedaan omwille van je aangename persoonlijkheid. Je communicatietalent steekt overal boven uit, want praten en converseren met anderen hoort bij je favoriete bezigheden.

Doordat je echter ook aan de impulsieve kant bent, mis je vaak de subtiele details en feiten die van belang zijn in een professionele omgeving. Anderen hebben het moeilijk om tegen je op te boksen doordat je steeds aan het woord bent en liever praat dan luistert. Je drang om overal en door iedereen geliefd te worden staat soms in de weg van andere prioriteiten.

In dat oneindige positivisme kan ik me wel terugvinden. In combinatie met heel wat realisme en een goed relativeringsvermogen. Ik zie mezelf niet zozeer als impulsief, maar dat hangt waarschijnlijk af van het onderwerp. Ik denk ook dat ik veel meer luister dan zelf praat, om alle verschillende meningen te kennen.

Nog iemand dit zich aan deze test waagt? En wat was uw resultaat?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *