Ich bin Schnappi

SchnappiLoes liet me vorige week luisteren naar de originele versie. Vandaag las ik op het weblog van De Standaard dat er ook een rock- en een dance-versie bestaan. Ik heb het hier over de nummer één hit uit Duitsland en Oostenrijk: Schnappi, das kleine Krokodil. Best wel een leuke tekst trouwens.

Toen ik het eerst hoorde kwam het me ontzettend bekend voor, ik moest meteen denken aan Jordy met zijn Dur dur d’être bébé. Dat liedje hebben we in het zesde studiejaar nog moeten brengen op het schoolfeest. Best wel cool toen..

Terug naar de cursus nu. Morgen het laatste examen: wereld-systeem analyse.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.