Ich bin Schnappi

SchnappiLoes liet me vorige week luisteren naar de originele versie. Vandaag las ik op het weblog van De Standaard dat er ook een rock- en een dance-versie bestaan. Ik heb het hier over de nummer één hit uit Duitsland en Oostenrijk: Schnappi, das kleine Krokodil. Best wel een leuke tekst trouwens.

Toen ik het eerst hoorde kwam het me ontzettend bekend voor, ik moest meteen denken aan Jordy met zijn Dur dur d’être bébé. Dat liedje hebben we in het zesde studiejaar nog moeten brengen op het schoolfeest. Best wel cool toen..

Terug naar de cursus nu. Morgen het laatste examen: wereld-systeem analyse.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.