Kleurboeken

Laatst gingen Loes en ik naar Ateljee, een van de Gentse kringloopwinkels. Ze verkochten er ook boeken, dat zie je wel vaker. Hun manier om de boeken te ordenen is best wel origineel: alles volgens de kleur van de kaft.

Kleurboeken

Loes kocht een dubbelexemplaar van Homerus met de Illias en de Odyssee (€2), ik koos tien exemplaren van National Geographic (€1). Nu de examens gedaan zijn heb ik een weekendje om even te ontspannen en eens wat anders te lezen dan Middeleeuwse, Mesopotamische of megalomane teksten.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.