Venus verslaat Mars

GirlfightWat valt er vanmorgen te lezen op de voorpagina van De Zondag:

“Twee kwade tieners van 18 hebben tijdens relletjes op de Markt in Beveren twee politie-inspecteurs lelijk toegetakeld. De politie moest er tussenbeide komen (…). Toen de twee agenten een (…) amokmaker wilden oppakken, werden ze belaagd door twee boze vriendinnen van de arrestant. Eén agent moest afgevoerd worden met een gebroken kaak. Zijn collega had snij- en schaafwonden in het gezicht. De twee meisjes uit Beveren en Kruibeke werden voorgeleid bij de procureur.”

Ze stonden hun mannetje wel, die twee. Als dat geen emancipatie is… ;-)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Keb het ook juist gelezen.. Ofwel waren de dames in kwestie echte tijgerinnetjes, maar tzou ook best kunnen dat die flikken niet veel gezag uitstraalden. Onlangs twee flikken op patrouille gezien in Gent, en ik moet zeggen dat ze evenveel gezag uitstraalden als mijn kapotte bureaulamp :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *