Poema

Op de boekenbeurs had ik al wat lopen zoeken naar een mooi fotoboek, maar de exemplaren die er lagen waren allemaal ietsje te duur voor mijn budget. Gelukkig kan je in De Slegte soms echt nog pareltjes op de kop tikken.

Dit weekend kocht ik ‘Oog in oog’, een mooi album met dierenfoto’s, van de hand van Frans Lanting. Net geen vijftien euro kostte het, en daar gingen nog enkele kortingsbonnen af. De eindsom lag zo’n 60 procent lager. Een echt koopje dus.

Het werk van Lanting, dat je via zijn portaalsite kan bewonderen, is erg knap. Niet verwonderlijk dat National Geographic hem al meer dan eens gevraagd heeft voor een reportage. En nu staat een deel van zijn ‘kunstwerkjes’ dus ook hier in de kast.

Wie nog meer mooie albums weet mag altijd een berichtje achterlaten in de commentaar.

ISBN: 9783836508957

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *