Orioni Mark: vuile dief!Michael’s post van gisterenavond herinnerde mij eraan dat ik nog iets ging schrijven over mijn weblogstalk(st)er. Het is ondertussen al enkele maanden geleden sinds ik ontdekte dat er een imitator rondliep, maar bij het opnieuw bekijken van zijn/haar berichten wordt ik nog steeds boos.

Het eerste teken ontdekte ik via Technorati, door gewoon eventjes op te zoeken wie allemaal naar dit weblog linkt. Daar stond toen ook ene Orion-Mark tussen. Uit nieuwsgierigheid ben ik even gaan kijken wat ie zo allemaal schreef, maar wat ik vond was verontrustend.

Niet alleen pikt hij/zij letterlijk inhoud, ook de commentaren worden gestolen. Zowel ikzelf als mijn vriendin worden schandeloos nagepraat. Zelfs het fotoalbum bevat gerief dat van mij is. Om vergelijken makkelijker te maken, hier een kort overzichtje. (Met de nageaapte commentaren erbij zou de lijst alleen maar langer worden.)

 • De Gouden Saté (25 juli 2005): origineel | kopie
 • Sprookverdieping (18 juli 2005): origineel | kopie
 • Beloning na een lange dag (25 mei 2005): origineel | kopie (met fake reacties)
 • Bezet (21 mei 2005): origineel | kopie
 • Onopvallend (25 april 2005): origineel | kopie

Ik heb indertijd eens uitgezocht hoe het zit met de ’terms & conditions’ van MSN Spaces maar heb toen besloten nog geen stappen te ondernemen. Het was mijn bedoeling te wachten tot ik meer te weten kwam over wie dit is. Spijtig genoeg is de kopieermachine eind augustus stilgevallen, waardoor ik nog steeds niet weet om wie het gaat.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Dat e-mailadres is waarschijnlijk al meerdere keren door de zoekmachine gegaan en is waarschijnlijk een flauwe dekmantel. De rest lijkt me ook allemaal fake, want ik verdenk eerder een persoon van het vrouwelijke geslacht. Vraag me niet waarom, ik heb alleen maar een sterk vermoeden.

 2. Heb je zijn profiel gelezen:

  “Ik ben Mark en ik zit op kot. Ik ben redelijk groot, bruine haren-ogen, sportief, prater, onhandig, ongelofelijk tot over mijn oren verliefd, een *dromer*, eerder een gevoelsmens en kan van humeur omslaan in een halve minuut… –> rambokip@hotmail.com” (rambokip ???)

  Spam ‘m te pletter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *