The Incredibles

Binnen een goeie acht dagen komt de nieuwste van Pixar in de bioscoopzalen. De film heet The Incredibles en gaat over een familie van superhelden. Ik heb al heel wat filmpjes bekeken en het ziet er weer heel erg goed uit. De mensen van Pixar doen echt hun best om kwaliteit te leveren. Ik ben heel erg benieuwd naar de volledige film. Als ie volgende maand ook in België uitkomt zal ik zeker eens gaan kijken!

In een grijs verleden was Bob Parr een van de grootste superhelden van de wereld. Hij stond algemeen bekend als Mr. Incredible. Tegenwoordig echter wonen Bob en zijn vrouw (ook al een ex-superheld) als normale mensen met hun drie kinderen in een buitenwijk. Bob zit in de verzekeringsbranche en vecht tegen verveling en overgewicht. Hij wacht op een kans om weer in actie te komen. Deze dient zich aan wanneer hij voor een zeer geheime missie naar een afgelegen eiland moet vertrekken. #

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.