Toy Story

Toy Story21u40 TOY STORY (4/3)
Amerikaanse animatiefilm van John Lasseter
Vlaamse versie
Met de stemmen van Warre Borgmans, Vic De Wachter, Hubert Daemen, Luk De Konick, Johan Van Assche, Luk Van Mello, Antje de Boeck, Andrea Croonenberghs e.a.
Arno Hintjes zingt de liedjes in een bewerking van Dan Lacksman
USA – 1995

Fijn fijn, ik wil die nog wel eens zien. Alleen jammer dat de meeste kindjes dan al lang in hun bedje zullen liggen denk ik. Ter compensatie is er wel een wedstrijd waarin ze spulletjes van The Incredibles weggeven. Het antwoord staat gewoon in de Humo en komende woensdag maken ze de winnaar bekend.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Je kunt het verschil wel goed zien tussen het eerste deel van Toy Story en het laatste deel. Ze zijn echt vooruit gegaan in 15 jaar computeranimatie!

    1. Op zich is de animatietechniek nog veel verder vooruit gegaan dan in Toy Story 3 aan bod komt. Als je sommige films bekijkt lijken de personages haast levensecht.

      De makers hebben echter gekozen om een zekere kinderlijkheid in de film te laten. Wanneer je een kinderfilm té realistisch maakt kan het wel eens een negatief effect hebben.

      Wat denk jij: komt er ooit nog een Toy Story 4?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *