Tijdens de Samsung Showroom Quest in Tour & Taxis konden 20 teams het tegen elkaar opnemen met het oog op enkele mooie prijzen. Vorig jaar was ik ook ingeschreven, maar kon door omstandigheden niet aanwezig zijn. Dit jaar gingen we er wel tegen aan, met het oog op een nieuwe smartphone. Vandaar ook de naam van ons team: Nieuwe GSM Nodig. ;)

Samsung Showroom Quest
Team awesome (vlnr.): mezelf, Nicolas, Carmen en Maarten!

Ieder team kreeg een dertigtal opdrachten, met het oog op de nieuwste toestellen van Samsung. Thuis hebben we er al een aardig aantal: een oud fototoestel, LCD televisie en sinds enkele maanden ook een wasmachine. Het was al bij al een leuk avond, ook al gingen we zonder prijs naar huis. Volgende keer beter. :)

Maarten heeft alles opgenomen op video, en de organisatie zelf maakte dit filmpje. Ik sta er ook ergens op, met mijn hoofd in de waterbak.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *