Leonardo da Vinci's vliegmachine

De dromen die ik me het beste herin­ner zijn die waarin ik vlieg. Leonar­do da Vin­ci had ook al dezelfde ideeën toen hij z’n vliegende machine ontwierp. En in 2012 maakt het project Human Bird­wings uit Ned­er­land dit realiteit. Afgelopen week­end vloog Jarno Smeets zo’n 100 meter met een gigan­tisch stel vleugels op zijn rug. Dit film­p­je wil ik jul­lie niet onthouden. Een won­der­lijk moment!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

17 reacties

   1. Ver­schil­lende bron­nen melden dat er CGI mee gemoeid is en als ie in de lucht hangt zie je pre­cies de sporen van een quad onder hem op het gras. Toe­val, of miss­chien de quad waarmee hij de lucht is in getrokken?

    Toch twi­jfel ik ook omdat alles zo groots is opgezet met een degelijke site, ver­schil­lende video’s en heel wat mensen die er bij betrokken zijn.

    We zullen zien of dit de hoax van het jaar wordt.

   1. +Sti­jn Vogels je hebt toch ook al geho­ord van de ini­ti­atiefne­mer van kony2012 die zo weg als een huis naakt mas­turberend over straat liep hoop ik? :-p

 1. Gehoaxt! Net als ik …

  http://wp.me/p1hYm7-Gu (met een link naar De Gevleugelde Man)

  Hoe bestaat het, DDWDD, de Dig­i­tale Wereld Draait Door: Jarno Smeets bestaat niet! Alles fic­tief geblogd en com­put­erge­genereerd. Met wereld­suc­ces, alleszins. Cha­peau.

 2. Ik vlieg alti­jd in me dromen. Lukt me ook niet alti­jd maar het is prachtig. Nie­mand die het wil weten. Maar who cares! Ik heb de tijd van me lev­en.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *