Leonardo da Vinci's vliegmachine

De dromen die ik me het beste herinner zijn die waarin ik vlieg. Leonardo da Vinci had ook al dezelfde ideeën toen hij z’n vliegende machine ontwierp. En in 2012 maakt het project Human Birdwings uit Nederland dit realiteit. Afgelopen weekend vloog Jarno Smeets zo’n 100 meter met een gigantisch stel vleugels op zijn rug. Dit filmpje wil ik jullie niet onthouden. Een wonderlijk moment!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

17 reacties

   1. Verschillende bronnen melden dat er CGI mee gemoeid is en als ie in de lucht hangt zie je precies de sporen van een quad onder hem op het gras. Toeval, of misschien de quad waarmee hij de lucht is in getrokken?

    Toch twijfel ik ook omdat alles zo groots is opgezet met een degelijke site, verschillende video’s en heel wat mensen die er bij betrokken zijn.

    We zullen zien of dit de hoax van het jaar wordt.

 1. Gehoaxt! Net als ik …

  http://wp.me/p1hYm7-Gu (met een link naar De Gevleugelde Man)

  Hoe bestaat het, DDWDD, de Digitale Wereld Draait Door: Jarno Smeets bestaat niet! Alles fictief geblogd en computergegenereerd. Met wereldsucces, alleszins. Chapeau.

 2. Ik vlieg altijd in me dromen. Lukt me ook niet altijd maar het is prachtig. Niemand die het wil weten. Maar who cares! Ik heb de tijd van me leven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *