Dagelijkse Kost met Jeroen Meus

De Dagelijkse Kost recepten van Jeroen Meus, heel Vlaanderen is er zot van. Tijdens de laatste boekenbeurs zagen we al de gi-gan-tische rij mensen die graag zijn handtekening wou bekomen.

Maar is de televisiekok echt zo goed als hij lijkt? Deze grootmoeder is alvast een andere mening toegedaan. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=GUbAxSNXZ9w

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ha, Jeroen-mijne-man, ik ben fan! Enkel voor de savooibereiding akkoord met de YT-grootmoeder. Hoewel. ’t Is maar wanneer je begint te snijden: voor of na. Na, leerde ik van mijn moeder, en zo blijf ik het doen, zij was echt wel topchef, stel ik dagelijks met grote vreugde en dankbaarheid vast, terwijl ik Jeroen op vele schermen volg. Tot spijt van wie ’t benijdt.

    Altijd welkom bij Meus in The Sausage Machine (!):
    http://janienbenaets.wordpress.com/?s=meus. Met posts over mmm asperges volgens Jeroen, Jeroen als boekenbeurstopper, en een hotboiled Benno Barnard over Jeroen, … Wordt nog wel vervolgd.

  2. Ja, en ik moet dat dan begrijpen. Nu zijn al recepten vaak moeilijk maar voor dit ga ik eerst me eigen taal nog eens achterstevoren leren.
    Wat een plan. Alleen nog maar tv-madammekes van boven de 70 die ons zeggen wat de pot gaat schaften. Ik ben voor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *