Dagelijkse Kost met Jeroen Meus

De Dagelijkse Kost recepten van Jeroen Meus, heel Vlaan­deren is er zot van. Tij­dens de laat­ste boeken­beurs zagen we al de gi-gan-tis­che rij mensen die graag zijn handteken­ing wou bekomen.

Maar is de tele­visiekok echt zo goed als hij lijkt? Deze groot­moed­er is alvast een andere mening toegedaan. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=GUbAxSNXZ9w

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ha, Jeroen-mijne-man, ik ben fan! Enkel voor de savooiberei­d­ing akko­ord met de YT-groot­moed­er. Hoewel. ’t Is maar wan­neer je begint te sni­j­den: voor of na. Na, leerde ik van mijn moed­er, en zo bli­jf ik het doen, zij was echt wel topchef, stel ik dagelijks met grote vreugde en dankbaarheid vast, ter­wi­jl ik Jeroen op vele scher­men volg. Tot spi­jt van wie ’t beni­jdt.

    Alti­jd welkom bij Meus in The Sausage Machine (!):
    http://janienbenaets.wordpress.com/?s=meus. Met posts over mmm asperges vol­gens Jeroen, Jeroen als boeken­beurstop­per, en een hot­boiled Ben­no Barnard over Jeroen, … Wordt nog wel ver­vol­gd.

  2. Ja, en ik moet dat dan begri­jpen. Nu zijn al recepten vaak moeil­ijk maar voor dit ga ik eerst me eigen taal nog eens achter­stevoren leren.
    Wat een plan. Alleen nog maar tv-madammekes van boven de 70 die ons zeggen wat de pot gaat schaften. Ik ben voor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *