Aardbeving in PakistanPakistan is een land dat over een 50-tal nucleaire wapens beschikt, wat vele miljarden kost. Als het land dan eens een grote ramp meemaakt zoals de aardbeving van vorige week, dan blijken er slechts 26 helicopters beschikbaar om tienduizenden mensen te evacueren.

Musharraf heeft geluk dat Pakistan geen democratie is, want anders had zijn laatste uur nu wel geslagen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Er is al nog eens ergens een schrijnend gebrek aan helikopters geweest bij een natuurramp.. Was het niet in India bij de tsunami-ramp?!

    @ Tijd: Ik weet niet of ik de enige ben, mr mijn cursor heeft het precies niet echt begrepen op dit tekstblokje.. Aanvankelijk weigerde hij helemaal dienst, en nu kan ik hem niet verplaatsen.

  2. Wow! Here I was looking for the latest greatest details on and BAM!! I end up here looking at a post about Post … Not exactly what I was looking for, but overall, time well spent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *