Vanmorgen deelden de mensen van Nokia gratis cupcakes uit in het station Brussel-Centraal ter promotie van hun nieuwe Lumia smartphone. Door een spontane staking van het trein­personeel zat ik een tijd lang vast in dat station, dus kwamen die cupcakes prima uit als tussendoortje. :-)

Nokia Lumia cupcake
Lekkere cupcake, met dank aan Nokia Lumia :-)

Op de Facebook pagina van Nokia België kan je trouwens kans maken om de Nokia Lumia 800 te winnen. Wel nog even oppassen met die typo, want ik denk niet dat je een “Winoklndows Phone” kan winnen. ;-)

Winoklndows Phone
"De allereerste Nokia met Winoklndows Phone"

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *