Enkele weken terug moest ik dringend vertrekken naar een meeting. Tijd om vlug iets te eten was er niet. Maar ik herinnerde me uit mijn studententijd dat Snickers goed helpt tegen de honger. Genoeg calorieën en zo. Ik kocht toen snel een 7-pack in de supermarkt en at eentje onderweg in de wagen. Dat heeft goed geholpen.

Omdat het een leuk verhaal was deelde ik het ook op de Facebook fanpagina van Snickers. Als community manager weet ik hoe fijn het is om positieve reacties te krijgen van je doelpubliek.

Blijkbaar viel dat in goede aarde want vandaag stond er een koerier voor de deur met een speciaal pakketje. Geen idee van wie het kwam, maar ik tekende toch voor ontvangst. Bij het uitpakken bleek het om een nieuwe variant van Snickers te gaan, die Maximus Limited Edition. Geen idee hoe ze aan m’n adres kwamen maar het was wel een aangename verrassing. :-) Prima voorbeeld van hoe een merk zijn fans kan verwennen!

Snickers Maximus Limited Edition

Over de Maximus zelf kan ik kort zijn: het is een aangepaste versie zonder nougat in de vulling, maar met een maximale portie pindanoten en een extra lading karamel. Die extra karamel smaakt wel, maar ik het toch liever wat nougat. Da’s ook een van de redenen waarom ik af en toe zo’n reep Nuts koop. Wie zelf eens wil proeven kan de Limited Edition nog tot april 2012 in de winkelrekken terugvinden.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *