Onlangs stond er een zend­ing van M&M’s voor de deur. Een leuke doos met felle strik. Die smeek­te gewoon om uit­gepakt te wor­den.

Een leuke verrassing van M&M's

Uit het pak­je sprong met veel plezi­er een zak M&M’s die ik nog nooit eerder zag. Een nieuwe “intense” smaak, gemaakt met pure choco­lade en in nieuwe kleuren. Wie, wat, waarom?

Voor deze lim­it­ed edi­tion steken we de bek­ende choco­lades­noep­jes met pin­da in een puur jas­je. De tra­di­tionele melk­choco­lade werd ver­van­gen door een fon­dant vari­ant bestaande uit 65% cacao. Pure ver­wen­ner­ij voor de Belg, die alom bek­end staat als een echte choco­ladeliefheb­ber die graag nieuwe smak­en probeert.

Verpakking van de nieuwe M&M's Intense

Dat klonk alvast veel­belovend. Nieuws­gierig trok ik de zak open. Wat me meteen opviel waren de extra kleuren. “Heb je dat gezien? Er zit een roze M&M bij!”

Voor deze nieuwe smaak gebruiken we de nieuw­ste mod­ek­leuren voor de lente 2012! Vol­gens Pan­tone , autoriteit op gebied van kleuren, zijn onder andere tan­ger­ine tan­go (een lev­endi­ge oran­je kleur), solar pow­er (een warme gouden gloed) en cabaret (sen­sueel donker­roze) dé lente mod­ek­leuren van 2012. Laat dit nu net de kleuren zijn van de M&M’s Intense Lim­it­ed Edi­tion mix, aange­vuld met fel karmi­jn­rood en mys­terieus turkoois.

De nieuwe kleuren van M&M's Intense

Nu, van mod­ek­leuren heb ik weinig kaas gegeten. Wat is turkoois any­way? Dan maar meteen de smaak­test. Net als bij de orig­inele met pin­da heb je eerst dat suik­er­laag­je, daar­na de choco­lade­vulling en tot slot de pin­da zelf.

Alle veran­der­ing is moeil­ijk, en zo ook deze pure choco­lade. Thuis en op het werk heb ik ook iedereen lat­en meep­roeven en ze waren het alle­maal eens. De meeste mensen verkiezen nog steeds melk­choco­lade in plaats van puur. Mij heeft deze lim­it­ed edi­tion dus nog niet kun­nen over­tu­igen. Moest puur wél uw ding zijn, dan zou ik zek­er over­we­gen want je smaakt het echt wel. De M&M’s Intense Lim­it­ed Edi­tion ligt nog tot april 2012 in de winkel­rekken.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

    1. Goh, er is alti­jd nog wel ruimte. Wat ik zelf wel zou zien zit­ten is een vari­ant die op de Fer­rero Rocher lijkt. Denk bijvoor­beeld aan choco­laden M&M’s met daarin stuk­jes hazel­noot. De vraag is natu­urlijk of dat wel zou werken met dat suik­er­laag­je. Miss­chien de choco­lade buiten­laag van Mal­te­sers gebruiken? Mmmm, ik kri­jg plots enorme honger en het is nog maar half vijf!

        1. Een betere vraag zou zijn: welke choco­ladesnack proefde je nog niet? ;) Je hebt ook nog ergens iets tuss­enin met de naam Snax (van Cote d’Ôr), al moet je tegen­wo­ordig wel hard zoeken om het nog te vin­den.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *