Onlangs stond er een zending van M&M’s voor de deur. Een leuke doos met felle strik. Die smeekte gewoon om uitgepakt te worden.

Een leuke verrassing van M&M's

Uit het pakje sprong met veel plezier een zak M&M’s die ik nog nooit eerder zag. Een nieuwe “intense” smaak, gemaakt met pure chocolade en in nieuwe kleuren. Wie, wat, waarom?

Voor deze limited edition steken we de bekende chocoladesnoepjes met pinda in een puur jasje. De traditionele melkchocolade werd vervangen door een fondant variant bestaande uit 65% cacao. Pure verwennerij voor de Belg, die alom bekend staat als een echte chocoladeliefhebber die graag nieuwe smaken probeert.

Verpakking van de nieuwe M&M's Intense

Dat klonk alvast veelbelovend. Nieuwsgierig trok ik de zak open. Wat me meteen opviel waren de extra kleuren. “Heb je dat gezien? Er zit een roze M&M bij!”

Voor deze nieuwe smaak gebruiken we de nieuwste modekleuren voor de lente 2012! Volgens Pantone , autoriteit op gebied van kleuren, zijn onder andere tangerine tango (een levendige oranje kleur), solar power (een warme gouden gloed) en cabaret (sensueel donkerroze) dé lente modekleuren van 2012. Laat dit nu net de kleuren zijn van de M&M’s Intense Limited Edition mix, aangevuld met fel karmijnrood en mysterieus turkoois.

De nieuwe kleuren van M&M's Intense

Nu, van modekleuren heb ik weinig kaas gegeten. Wat is turkoois anyway? Dan maar meteen de smaaktest. Net als bij de originele met pinda heb je eerst dat suikerlaagje, daarna de chocoladevulling en tot slot de pinda zelf.

Alle verandering is moeilijk, en zo ook deze pure chocolade. Thuis en op het werk heb ik ook iedereen laten meeproeven en ze waren het allemaal eens. De meeste mensen verkiezen nog steeds melkchocolade in plaats van puur. Mij heeft deze limited edition dus nog niet kunnen overtuigen. Moest puur wél uw ding zijn, dan zou ik zeker overwegen want je smaakt het echt wel. De M&M’s Intense Limited Edition ligt nog tot april 2012 in de winkelrekken.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

    1. Goh, er is altijd nog wel ruimte. Wat ik zelf wel zou zien zitten is een variant die op de Ferrero Rocher lijkt. Denk bijvoorbeeld aan chocoladen M&M’s met daarin stukjes hazelnoot. De vraag is natuurlijk of dat wel zou werken met dat suikerlaagje. Misschien de chocolade buitenlaag van Maltesers gebruiken? Mmmm, ik krijg plots enorme honger en het is nog maar half vijf!

        1. Een betere vraag zou zijn: welke chocoladesnack proefde je nog niet? ;) Je hebt ook nog ergens iets tussenin met de naam Snax (van Cote d’Ôr), al moet je tegenwoordig wel hard zoeken om het nog te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *