Ikea Wilrijk countdown

Morgen opent de vernieuwde IKEA in Wilrijk. Om dat te vieren zijn er heel wat speciale acties. Qua productaanbiedingen niet meteen interessante kortingen — om de een of andere reden geeft men vooral veel lampen en potjes weg. Gelukkig zijn er nog steeds die köttbullar. ;) Morgenavond eens langsgaan dus!

Om het hele verbouwingsproces in beeld te brengen maakte men deze leuke werfvideo met timelapse, van oktober 2010 tot en met januari van dit jaar. In de eerst helft zie je nog maar weinig gebeuren. Wel leuk is om af en toe de lichtjes binnen al aan te zien gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=YL9U5JgXprE

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *