Koffiekunst van Liv Buranday

Afgewerkte kopjes cappuccino met latte art kent iedereen ondertussen wel. Wat Liv Buranday doet met gemalen koffiebonen is nog net iets anders.

Koffie is veel méér dan een wapen tegen de ochtendhumeur of het ultieme digestief na een zware maaltijd. Zeker voor de Filipijnse Liv Buranday. Voor een publiek van zo’n dertigduizend Instagram-volgers maakt ze illustraties met gemalen koffiebonen onder de hashtag #groundcoffeeart. Benodigdheden? Een tandenstoker en vooral… heel veel geduld.1DM Magazine, 3 mei 2014, p. 9.

https://instagram.com/p/k9EZDoNgxz/

https://instagram.com/p/lhAdQ4tg_3/

https://instagram.com/p/lo3bB2tg6R/

https://instagram.com/p/c3PqJfNg8G/

https://instagram.com/p/fE9u2Xtg7g/

https://instagram.com/p/fFYIhxtgya/

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *